Gaál Mózes I-VIII Osztályos Iskola
                     Barót
   Iskolánk küldetése:
 
 
"Adj esélyt minden gyereknek, hogy sikeres lehessen az életben"
Főoldal      naptar
Oldal nyomtatásaHozzáadás a kedvencekhez

Gaál Mózes Általános Iskola  Naptárkészítő Vetélkedő

 

Idén is sor került a Készítsd el a Gaál Mózes Iskola 2012-es naptárját! elnevezésű vetélkedő megszervezésére. A 2010/2011-es tanévben először megrendezett vetélkedő igen közkedveltnek és értékeltnek bizonyult, ezért a szervezők (Cristian Andrea és Egyed Árpád tanárok) úgy döntöttek, idén is lehetőséget adnak mindazon diákok számára, akik lelkesedéssel illetve hihetetlen kreativitással szerkesztenék meg iskolájuk 2012-es naptárját.

 

A verseny résztvevői november 20 és december 2 közti időszakban kellett kivitelezzék egyénileg vagy 2-4 személyes csoportban az általuk elképzelt naptárt. A szervezők idén, december 5-én négy sikeres naptárt függesztettek ki iskolánk folyósójára. A december 5 és 16 közti időszakban diákok szavazata alapján döntődött el, hogy melyik naptárt nézegethetjük mindannyian büszkén a 2012-es tanévben. A nyertes naptár elkészítői a VI. C.-s lányok voltak, névszerint: Kövér Fruzsina, Szabó Timea, Trandafir Kinga és Tüzes-Bölöni Noémi. A lányok által készített naptár különlegessége az, hogy a naptárban minden névnap fel van tüntetve. Továbbá első ránézésre azt az érzést kelti fel bennünk, hogy a naptár készítői igenis szívesen dolgoztak ezen a remekművön  és szívesen vesznek részt az iskola tevékenységein.

 

Gratulálunk nekük! Ezenkívül tiszta szívből gratulálunk minden kedves résztvevő diáknak, aki pozitív ill. lelkes hozzáállásával csak emelt a vetélkedő színvonalán.

            Reméljük, hogy jövőben is hasonlóképpen sikeresnek fog a Készítsd el a Gaál Mózes Iskola 2012-es naptárját! enevezésű vetélkedő bizonyulni!

                                                                                                          -Cristian A.-
képek...

vissza