Gaál Mózes I-VIII Osztályos Iskola
                     Barót
   Iskolánk küldetése:
 
 
"Adj esélyt minden gyereknek, hogy sikeres lehessen az életben"
Főoldal      majusihirek
Oldal nyomtatásaHozzáadás a kedvencekhez
Hírek a Gaál Mózes I-VIII.osztályos iskolából

Matematika verseny

Május 5-én szervezték Segesváron a a „Mircea Eliade” főgimnáziumban a Matematikai körversenyt.A versenyen 188 tanuló vett részt 6 iskolából az V-XII.osztályokból.A Gaál Mózes iskolát képviselő tanulók a következő eredményeket érték el:Borsay Emese III.Díjas a VI.C osztályból, Kádár Attila II.Díjas a, Medgyesi Attila III.Díjas a VII.C osztályból.Felkészítő tanáruk:Süketes János .A VIII.D osztályból III.Díjas lett Bocz Hunor Chris és Dicséretben részesült Oláh Kátai Péter.Felkészítő tanáruk: Zajzon Csaba igazgató.

Fizikaversenyek

Április 28-án –Kolozsváron- a János Zsigmond Unitárius Kollégiumban szervezték meg az Öveges József-Vermes Miklós fizikaverseny II.forduló döntőjét.A Gaál Mózes Iskolából részt vett Medgyesi Attila a VII.C osztályból, aki a IV.helyen végzett és aki Dicsérő oklevelet és ajándékcsomagot kapott.Nagy élmény volt a Babes-Bolyai Tudományegyetem Fizika karának meglátogatása, ahol érdekes kísérleteket láthattak a részvevők .Külön élmény volt a színházi előadás és a város látványosságainak a megtekintése.

Aprilis 28-án tartották  Sepsiszentgyörgyön , a Mikes Kelemen Líceumban  az Alfa-fizikusok döntő versenyét.A verseny megyeközi verseny , 3 megye (Hargita, Kovászna, Brassó) iskoláinak tanulói versenyeztek a VII. és VIII. osztályokból. A 4.levelező forduló után az elért pontszámok alapján a döntőbe jutottak a következő tanulók: Kádár Attila,Medgyesi Attia,Bogyor Andrea, Bala Szende, Ilkei Klementina, Szotyori Orsolya, valamennyien a VII.C osztályból, valamint a VIII.D osztályból Ágoston Péter, Nagy Ádám, Léner Kinga.Elért eredmények a döntő után:Kádár AttilaII.helyezés,Ágoston Péter és Ilkei Klementina különdíjat kaptak, mivel a levelezős fordulón volt 50 pontos(maximális) dolgozatuk.Felkészítő és kísérő tanáruk:Gál Katalin.
képek...