Gaál Mózes I-VIII Osztályos Iskola
                     Barót
   Iskolánk küldetése:
 
 
"Adj esélyt minden gyereknek, hogy sikeres lehessen az életben"
Főoldal      vidamversek
Oldal nyomtatásaHozzáadás a kedvencekhez

Vidám Versek Versmondó Versenye

 

A sepsiszentgyörgyi Ady Endre Általános Iskolában megszervezték a Vidám Versek Versmondó Versenyének megyei szakaszát. A vetélkedőre 2012. február 7-én került sor.

Itt a megye V-VIII. osztályos versenyzői vehettek részt.

Iskolánkat nyolc tanuló képviselte: Grad-Molnár-Deák Ákos- V.B, Lakatos Ágnes – V.D, Osváth Balázs- V. C, Gyimesi-Madarász Csongor- VI. D, Farkas Gyula- VII.B, Biró Réka- VIII.D, Kolcza Rebeka- VIII.B, Tatár Ágnes-Tekla-VIII.D.

A verseny kezdete előtt izgatottan vártuk a zsűri érkezését. Hamarosan meg is jöttek és elkezdődött a verseny. Számos érdekes, tréfás szavalat hangzott el, igazán jól éreztük magunkat, sokat nevettünk, de ugyanakkor tanultunk is. Díjazásban is részesültünk. Kolcza Rebeka dicséretet szerzett, jómagam, Grad-Molnár-Deák Ákos III. díjat kaptam.

A verseny befejezése után a jól kiérdemelt jutalomként beültünk egy sütire a cukrászdába, majd sűrű havazásban indultunk hazafele.

Köszönjük ezt a kellemes napot felkészítő tanárainknak ( Konsza Júlia-Johanna, Szőcs Katalin- Ildikó, Timár Ida) és a vendéglátó iskolának.

Lejegyezte

                               Grad-Molnár-Deák Ákos- V.B

 
vissza